Leadership - Presence - Effectiveness

Diensten

Aikido@Work kunt u inzetten voor het trainen en begeleiden van teams, groepen en individuele medewerkers – bijvoorbeeld voor leiderschapsontwikkeling, teamcoaching, communicatieverbetering, cultuurverandering en bij team- of heidagen. 

In een workshop vanaf 1,5 uur tot een dagdeel rondom een thema maken deelnemers kennis met de visie en de methodiek van Aikido op de werkvloer. Hierin wordt ook helder gemaakt hoe het geleerde praktisch toepasbaar is.

Kies voor een workshop op maat of voor een bestaande workshop

Bij verandertrajecten is een groot struikelblok vaak om blijvende gedragsverandering tot stand te brengen. Werken met Aikido biedt hiervoor een waardevolle manier die praktisch inzetbaar is. De fysieke ervaringsoefeningen geven mensen inzicht in de gewenste veranderingen en ondersteunen ze die ook daadwerkelijk door te voeren.
Voor het betere resultaat is het raadzaam om vervolgmodules in te zetten zodat verdieping plaats kan vinden en terugkoppeling vanuit de praktijk.

Voor meer informatie: klik hier

Met coaching wordt je zelflerend, zelfsturend en zelfoplossend vermogen aangesproken zodat je nieuwe mogelijkheden ontwikkelt, andere capaciteiten van jezelf leert inzetten en vergroten en persoonlijk groei verwezenlijkt met als resultaat grotere effectiviteit.

In een kennismakingsgesprek gaan we samen kijken waar je tegenaan loopt en wat je doelen zijn om met coaching te bereiken.

Voor meer informatie: klik hier

 

Afhankelijk van doel en context kan een selectie van thema’s aan bod komen:

Meer weten?

Bel of E-mail nu voor een vrijblijvende afspraak